Modest Fashion Nedir? Mütevazi Moda Ne Demek? Muhafazakar Giyim Nasıl Olur? *2022

Modest Fashion Nedir? 

Modest Fashion, "Mütevazı Moda" ya da diğer bir deyişle "Mütevazı giyinme" anlamına gelir. Modest fashion kısaca (Muhafazakar Moda) giderek yaygınlaşan ve ana akım modanın bir parçası haline gelen moda akımı haline gelmiştir. Bu ingilizce terim sadeliği, muhafazakar ve kapalı giyim tarzının modaya evrilmesiyle meydana gelmiştir. 

Ülkemizde gittikçe ün kazanan bu moda akımı oldukça revaç görmektedir. Neredeyse tüm "kapalı giyim" tercihi yapan genç veya olgun bayanlarımızın tercihi haline gelen Modest Fashion stili Dünya'nın neresinde olursanız olun yaygınlanmış bir akım halindedir. 2016 yılında ilk organizasyonu gerçekleşen ( Istanbul Modest Fashion Week Defilesi ) ilk muhafazakar moda haftasında resmen zaman durdu. Paris defilelerini aratmayan o gece herşey gerçekten bir harikaydı. Birbirinden şık ve özel tasarımlı koleksiyonların sergilendiği organizasyona katılan herkesi büyülemeye yetti.


modest fashion nedir,mütevazi moda ne demek,modest stil nasıl olunur,


Modest Giyim Ne Demek?

Modest Giyim kısaca ( Muhafazakar Moda ) Mütevazı Moda Akımının popüleritisi her geçen yükseliyor. İyi giyinmeyi seven her genç yetişkinin en çok rağbet gösterdiği Modest Giyim tarzı son yılların fenomeni haline geldi. Eskilerden beri Muhafazakar  giyinmek batı modasının trendlerinde popüler olarak kabul edilen tarzlarla çelişen bir giyim tarzıydı. 

Son zamanların en trend akımı olan Modest Fashion tarzlar bu görüşü tamamen perdeleyerek kendi stillerini oluşturan ve giyim özgürlüğünü yansıtan bu akımla adeta gençler tarafından daha çekici hale geldi. Kapalı giyim tercihi yapan genç stil sahibi bayanlar kendi çekici tarzlarını oluşturarak adeta modaya meydan okur hale geldi.


modest fashion nedir,modest giyim ne demek,


Modest Giyim Tarzı Nedir? 

Modest Giyim Tarzı, sade kıyafetler, rahat ve şıklığı yansıtan koleksiyonları, kapalı ve modern giyimi ifade eder. Sadeliği ve tek renk parçaların hoş aksesuarlar ile birleşmesiyle son derece modern bir görünüm elde edilen bu akım son zamanlarda tüm butik ve online mağazaların en çok talep alan ürünleri haline gelmiştir. Çok dikkat çekmeyen ama kalite kokan Modest elbiseler ile özel günler ve etkinliklerde sadeliğiniz ve rahatlığı andıran görüntünüzle bulunduğunuz ortamlara anlam katacağınız kesin.

Özellikle Genç bayanlar söz konusu olduğunda, giderek daha fazla stil sahibi olan kadınlar, İslami gereksinimlere saygı duyarak ve bunlara bağlı kalarak kendilerini ifade etmenin yollarını deniyorlar. Odak noktası, Batılı kimliklerin yanı sıra dini inançların iyi görünmelerini, kendilerini güvende hissetmelerini ve her iki kültürün parçası olmalarını sağlayacak şekilde yorumlanmasıdır.


modest fashion brand list, mütevazi moda markaları nelerdir,


Modest Fashion Brands ( Mütevazi Moda Markaları ) Nelerdir?

Modest Fashion Brands ( Mütevazi Moda Markaları ) Listesinin en başında Modanisa geliyor. Bir Türk firması olarak Modest Markalar listesinde zirveyi taşıması oldukça gurur verici. 

Dünyaca Ünlü En Trend Mütevazi Moda Markaları Listesi;


1- Modanisa,


modest fashion brand list, mütevazi moda marka listesi, modanisa,


2- H&M,


modest fashion brand list,mütevazi moda marka listesi, h&m


3- Target,


modest fashion brand list,mütevazi moda marka listesi, target




4- Shein,


modest fashion brand list,mütevazi moda marka listesi, shein



5- ASOS,


modest fashion brand list,mütevazi moda marka listesi, asos


6- ZARA,


modest fashion brand list,mütevazi moda marka listesi, zara



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski